Over Veel Voordeel: Koop Lokaal, Lokaal Loyaal

Over Veel-Voordeel.nl

Veel Voordeel is een online platform dat fysieke winkels de gelegenheid biedt om zichzelf te promoten. De winkels hebben een profielpagina, maar kunnen ook hun producten met een aantrekkelijke korting aanbieden of hun nieuwe collectie promoten. Ondernemers kunnen zelf bepalen welk product ze aanbieden en hoe groot de korting bedraagt. Als consument zijnde kun je met het handige filter eenvoudig sorteren op de producten waar je naar op zoek bent. Ga naar het winkelcentrum en koop het product dat in de aanbieding is.

Belangrijk hierbij is dat de consument de QR code van de winkel scant. Daarmee bouw je als consument spaarpunten op die je kunt omzetten in een waardebon om van nog meer voordeel te profiteren. Bovendien krijg je goed advies en service door het vakmanschap in de winkel. En last but not least kun je het product vandaag al in huis hebben!

Enerzijds is Veel Voordeel dus een promotie platform voor fysieke winkels, maar daar is dus een loyaliteitsprogramma aan gekoppeld. Tegelijkertijd promoot Veel Voordeel hiermee ook de binnenstad als winkelcentrum, maar ook horeca en cultuur kunnen aanhaken. Dat alles met als doel om meer mensen naar het centrum te bewegen, zodat er meer reuring ontstaat en ondernemers meer potentiële klanten in hun winkel kunnen krijgen.

Download nu de Veel Voordeel App en krijg 100 spaarpunten cadeau!

Koop Lokaal, Lokaal Loyaal!